2024-06-06 667 瀏覽
每次喺大埔食飯諗唔到食咩 都會去校長燒肉食放題 因為佢嘅性價比真係好高 種類好多 有燒肉或者火鍋 壽司又有、熱食、火鍋、韓燒、炸物、甜品 多樣款式選擇 價錢唔貴 性價比好高🔥‼️而且夜晚九點過去仲可以有優惠 所以一到假日就座無虛席 人氣爆棚 好多人一家大細過去食大多數都係燒醃好咗嘅肉類 有我最鍾意嘅雞軟骨、牛扒、雞翼、多春魚等 味道新鮮 而且都會有蓋吸住 乾淨又衛生 有平時坊間小見既秋刀魚👍🏻👍🏻食落冇乜碎骨 而且一啲都唔腥 我同男朋友拎完一條又一條 性價比極高餐廳會經常換鋪一張牛油紙喺燒烤爐我哋一路食一路傾都唔怕癡底🫣而且好乾淨🤣🤣炙燒壽司好多款勁正 見相都知多款式 一到七點就可以拎任食 最愛芝士三文魚壽司😍一窩蜂俾人搶咗 咁你就知道有幾好食啦 仲有細細嚿魚多過飯嘅花之戀 即時攞咗好多件返去🫶🏻甜品雪糕都好多選擇 有我最鍾意嘅奇趣香芋批 不過好快俾人搶晒😂會無限refill所以都唔怕 出面仲有花茶任沖任飲 鍾意飲凍嘢熱野嘅都好多選擇

餐廳會經常換鋪一張牛油紙喺燒烤爐
我哋一路食一路傾都唔怕癡底🫣