2023-06-24
一想食泰國嘢就會諗起水門雞飯,星期一至六嘅午餐同下午茶餐都好抵,而星期日同紅日有假日套餐,都係送嘢飲同埋可以優惠價追加小食😋🌟水門雞飯 $62 加雞雜 $10雞肉份量一如以往地多,鮮嫩多汁,仲好滑添,加咗雞雜,有雞血、雞腎等等,幾十蚊就食咗個好豐富嘅全雞宴🤤🌟鳳尾蝦泰式金邊粉 $74金邊粉係我嘅最愛,佢個羅望子醬好香甜,有少少花生碎同辣椒水,撈埋食超級惹味,鳳尾蝦肉爽口彈牙一啲都唔梅🌟胡椒單骨雞翼 $24單骨雞翼真係好方便,成枝啪落口就lur 番啲骨出來🤣 佢個胡椒味甜甜辣辣🌟馬拉盞肉醬芥蘭苗 $22一大堆肉醬鋪喺面,芥蘭苗好鮮甜唔會苦,配埋啲肉醬好有泰式風味🌟豬肉串燒 $26豬肉串燒配有沙嗲醬同埋酸辣汁,成條串燒點滿沙嗲醬超正,熱辣辣又啖啖肉🌟餐飲轉龍眼水 $6天時暑熱飲杯龍眼水降下火就啱晒,仲有好多龍眼肉👍🏻
🌟水門雞飯 $62 加雞雜 $10
🌟鳳尾蝦泰式金邊粉 $74
🌟胡椒單骨雞翼 $24
🌟馬拉盞肉醬芥蘭苗 $22
🌟豬肉串燒 $26
🌟餐飲轉龍眼水 $6
天時暑熱飲杯龍眼水降下火就啱晒,仲有好多龍眼肉👍🏻