2022-02-21
已經食過灣仔果間幾次…見到銅鑼灣新開,就黎買返屋企試下…店舖只設外帶 沒有堂食位置,而且係即叫即整,熱辣辣,所以買完都要等一陣先有得拎…今次叫左日式炸雞握飯團再加$20有野飲同小食~飯糰足料,超多飯,食一個係夠飽…第一次試日式炸雞握飯團,有D失望…佢飯團炸雞得兩件,有D少,因為夾埋左D醬,拎到返屋企就淋左D,所以就咁叫小食日式炸雞會抵食D,同香脆D~而且今次佢比果塊餐肉簿左D,因為我之前係灣仔食炙燒明太子味次次個餐肉都好厚….但今次個玉子好食,煎得好香但又唔會過老,而個汁都好夠,食到最後都好夠味!! 小食叫左蜂蜜芥末醬薯條!!係粗薯條,即炸,熱辣辣,不過返到屋企就凍左DD但都仲好脆,未影相就已經忍唔到係咁偷食…份量都合理!! 飲品叫左黑糖豆漿,已經飲過好幾次,真係好好飲!!佢得凍但可以冇冰~黑糖味好重,但唔會太甜,豆漿豆味好香,配合得天衣無縫,飲完成杯都唔夠喉!!!
今次叫左日式炸雞握飯團再加$20有野飲同小食~