餐廳: 皇室冰廳
資訊:

2K
2020-06-09 24 瀏覽
不經不覺 長沙灣成為我嘅晚飯熱點 嗰度茶記多 餐牌選擇豐富 中西合璧 東南亞又得 老少咸宜嘅開餐聚腳地  -🥣是日老火例湯 每日轉換 隨餐附送 如果自己唔想煲湯咁麻煩 最好嚟食嘢兼飲湯 慳返唔少功夫-🍧椰汁涼粉冰 ($22)大熱天時 飲杯涼浸浸凍飲 特別心曠神怡 椰汁淸甜 涼粉爽滑順喉 -🥘涼瓜火腩煲 ($62)小菜即叫即做 新鮮熱辣 充滿鑊氣 涼瓜放喺熱騰騰小鍋中 慢慢食都唔怕放涼 呢度每晚精選五款晚餐小菜 有蒸魚有小炒 抵食又好味 如果你唔鍾意坐喺度同人迫 大可以買返屋企 佢哋外賣有九折-🍍🍅🐔菠蘿蕃茄焗雞扒飯 ($58)粒粒菠蘿加番茄 酸酸地 好開胃 原件雞扒切件上 件件一小塊 一啖放入口 唔使慢慢用刀切開 食得方便 炒飯分量多 食完已經飽晒-📍長沙灣元州街482-492號金碧閣地下 皇室冰廳 Royal Cafe
🥣是日老火例湯

🍧椰汁涼粉冰 ($22)

🥘涼瓜火腩煲 ($62)

🍍🍅🐔菠蘿蕃茄焗雞扒飯 ($58)