餐廳: 傷心酸辣粉 (金百利廣場)
資訊:

2022-08-19 131 瀏覽
是日友人特意過來陪我lunch,由於要趕番工,所以決定食個快靚正嘅lunch!👉🏻酥香脆豬腩+健康冷泡茶+傷心酸辣粉 $68即叫即炸,油香味濃,個皮超級香脆,仲可以揀辣醬或甜酸醬!薯粉口感煙韌彈牙!白桃烏龍茶清新,解膩一流!👉🏻牛展牛肚生菜酸菜紅薯粉 $72傷心酸辣粉入面都有唔辣嘅好選擇,自選粉麵叫夠3餸仲免費送野飲,好抵!一上枱友人見到巨量酸菜即刻心心眼!牛展牛肚嘅量都幾多,一啲都唔吝嗇,加埋煙韌滑溜溜嘅薯粉!飽肚又抵食!👉🏻涼拌海帶絲 $22(偽)健康友人見到有海帶絲食就忍唔住嗌!一上枱比個份量嚇親,好大碟!海帶絲切到好幼身,所以更容易沾到辣汁,有心思!👉🏻皇牌口水雞 (套餐加配)$33呢度嘅小食都可以揀唔同辣度,我同友人都唔係辣妹,所以叫左BB辣,估唔到加配都比左髀位我地,啖啖肉!雞肉仲勁滑!加埋小小辣嘅口水汁,好味好過癮!推介!👉🏻夫妻肺片$47一碟有齊牛展牛肚牛舌,加上辣油、蔥花同花生,滿足哂選擇困難症嘅我地!牛肚爽口,仲沾滿辣油,正!啲料夾極都仲有,岩哂同朋友share!見到隔離枱叫左皇牌口水雞套餐(加大)$77,超大碟超吸引!下次一定要帶個大胃王友人嚟食!

👉🏻酥香脆豬腩+健康冷泡茶+傷心酸辣粉 $68

👉🏻牛展牛肚生菜酸菜紅薯粉 $72