2023-10-02
一開始bookmark係因為佢個環境🤣不論係d燈籠定牆身都好吸睛。本人最鍾意佢嘅牆身design, 係用唔同poster 或者雜誌貼滿晒,夠特別💛佢分別有丼同多款單點天婦羅配搭,有d 似車仔麵咁,呢個做得幾好。因為set 好咗果d 未必樣樣啱食👍🏻所以同朋友分別單點:天婦羅自由配搭🌱白湯烏冬+ 黑虎蝦+ 蟹柳 + 半熟蛋 + 牛肉餅+紫菜:牛肉餅多肉汁彈牙重牛味,幾出色。半熟蛋就熟咗少少,冇咩流心。黑虎蝦蝦身爽口,啖啖肉。🌱飯+ 黑虎蝦 + 廣島蠔 + 那哥魚 + 穴子 + 帆立貝:廣島蠔鮮味濃郁,唔會炸得過熟。穴子味道微甜,肉質唔會炸到乾柴咁。那哥魚彈牙十足兼煙韌,味道偏淡小食🌱雞皮餃子: 餡料滿滿,炸到脹卜卜。雞皮口感十足,煙煙韌韌有啃口🌱炸魷魚: 呢個係期間限定小食,所以係另一個menu 上。份量多而且厚切片,酥脆可口,酌酒一流👍🏻總結:所有嘢都炸得好香脆,唔會覺得好油膩,食完冇飽濟感😋👉🏻溫馨提示: 約12:30 去到,bar 枱已坐滿,之後坐上層榻榻米。由於上層要除鞋,所以最好預先著對易除易著嘅鞋去🤣🤣唔係下下上上落落都好煩吓
天婦羅自由配搭
小食
總結:所有嘢都炸得好香脆,唔會覺得好油膩,食完冇飽濟感😋