2022-07-31
🦞「極上海鮮·親子同樂」池畔燒烤自助晚餐🍽同囡囡去開沙田行街,見到麗豪酒新推出全新特色主題🦞「極 上海鮮·親子同樂」池畔燒烤自助晚餐🍽,有多達🎉200款美食,即刻同老公同囡囡入去試下先🤤!餐廳環境好大,乾淨又闊落,最啱一家細或同親朋好友成班人黎食🤗!而佢嘅環境最吸引我嘅地方就係可以喺池邊🏖,望住靚景享用美食!老公同我都好鍾意食海鮮🦀架!呢度嘅廚師嚴選時令新鮮極上海鮮,如澳洲凍蝦🦐、松葉蟹🦀、龍蝦🦞、鮑魚🦪、蜆🦪、海螺🐚等,款款鮮甜味美!仲有個好有特色嘅Shake Shake海鮮袋,配上惹味 醬汁,shake兩shake更入味,我地真係食指大動!除此之外更有多款全新海鮮創意 料理:香脆可口茴香龍蝦酥盒、爽口彈牙芝麻鮑魚沙律、 清甜開胃鮮果龍蝦沙律、鮮味十足鮑汁螺片扒時菜等,必 定能俘虜一眾海鮮狂迷。 另一吸引我嘅地方係仲有個⭐即點即燒 池畔燒烤 🍢!池畔燒烤是濠餐廳的焦點,款款即點即燒,雲集世界各地 不同風味燒烤。廚師特別推介風味海鮮燒烤包括香辣青 口、海蝦、燒蠔、扇貝。另有各式即切烤肉,必食之選包 括燒西冷牛肉,更有豐腴的香煎鵝肝。 而餐廳亦有多款異國美食!日本精選刺身、手握壽司印度
池畔燒烤自助晚餐🍽
老公同我都好鍾意食海鮮🦀架!
等,款款鮮甜味美!
另一吸引我嘅地方係仲有個
⭐即點即燒 池畔燒烤 🍢!
而餐廳亦有多款異國美食!
日本精選刺身、手握壽司
印度馬沙那燴雞,
泰式香辣龍蝦鉗,
法式燉雞,
滬江糖醋肉排等 !
🍰囡囡最愛甜品!
必食火焰 雪山🎂!
仲有香芒拿破崙、法式焦糖布甸、藍莓芝士蛋糕、芒果椰絲慕絲蛋 糕、蘋果吉士撻、芒果布甸杯、木糠布甸杯等!
仲有Movenpick雪糕!😍
除左食仲有得玩!
餐廳仲有個親子cupcake活動!
我同囡囡一齊整左個cupcake添呀!
呢度無論食物及環境都100分,侍應們服務更加貼心!
下次再同成班朋友黎食先!