今次嚟到位於佐敦嘅スーパー丼 Express ✨我宜家先知⋯ 原來呢度樓下有個food court😂😂😂裝修比起一般food court靚好多🥺座位都好闊落 坐得好舒適✨————————————————❶ 火炙三色丼 $98三色丼有左口魚邊,火炙三文魚同埋火炙吞拿魚🍣三款都切到好薄身左口魚邊比較入口即溶 同火炙三文魚一樣都油脂感都足夠 但吞拿魚就比較有嚼口🤔乾乾地咁🤣側邊仲配左啲酸薑同埋酸蘿蔔 可以解一解膩😽❷ 角切雜錦魚生丼 $88三文魚| 油甘魚| 海螺| 八爪魚| 玉子| 北寄貝| 吞拿魚| 蟹籽一嚟到滿滿嘅一碗睇落好足料 但反而有啲估唔到嘅係飯唔係用珍珠米🤣 所以整體食落嘅感覺有啲中式😂魚生質素就普普通通 過得去😋下次再食嘅話我應該會試吓佢啲熟食係點😚❸火炙左口魚邊 $12個人覺得火炙左口魚邊係最好 經過火炙之後左口魚機的油香都出嚟😚🤍➍芝麻雞翼 $12❺ 芝士年糕 $12 兩款炸得夠香脆✨芝士年糕外脆 入面都幾重芝士味 而且幾煙韌 但會有啲滯🤪但作為小食嚟講都幾滿足😋而且佢有多款$12小食 可以任你添加🤣❻ 日式玉子燒 $12感覺應該係來貨嘅玉子燒🤣味道偏甜 質素正正常常 個

————————————————

❶ 火炙三色丼 $98

側邊仲配左啲酸薑同埋酸蘿蔔 可以解一解膩😽

❷ 角切雜錦魚生丼 $88

❸火炙左口魚邊 $12

➍芝麻雞翼 $12
❺ 芝士年糕 $12

❻ 日式玉子燒 $12

感覺應該係來貨嘅玉子燒🤣味道偏甜 質素正正常常 個人覺得唔需要特別嗌😚

————————————————
推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10