店鋪:Oceanthree Development Limited (觀塘)地址:觀塘開源道60號駱駝漆大廈3座1樓當你沒有接觸過聖經,你的人生會錯過很多美好的事,包括從中而來的忍耐、安慰和盼望;當你讀過聖經,你會發現它很能慰藉人的心靈,可自己用一輩子也不會完全明白,因為它的說話實在是一生的功課疫情底下🦠,留多咗好多時間係屋企煮野食,其實有諗過開個YouTube channel拍下整野食片🙈,不過礙於好多限制就暫時擱置咗個諗法🚫,但都無阻我鍾意整野食嘅心😎最近係 @oceanthree 買咗啲花膠返屋企整餸食,最重要係價錢唔貴,而花膠嘅質素都唔錯😋,補償返係出面食唔到好西,都要係屋企食好少少😆分別買咗鮑汁花膠($68)、上湯花膠扒($68)同花膠碗仔翅($48),剪開包裝解凍再翻熱就食得,非常方便🤩,睇下我整咗咩餸出黎😏每日經文:從前所寫的聖經,都是為教訓我們寫的,叫我們因聖經所生的忍耐和安慰,可以得著盼望。——羅馬書:15:4
地址:觀塘開源道60號駱駝漆大廈3座1樓

分別買咗鮑汁花膠($68)、