2018-02-22
蒸氣火鍋+放題係旺角行山買新年唐裝去拜年,行經旺中,就順便去呢間放題食晚飯夜晚238/位放題算抵食,仲要有埋蒸氣火鍋比你蒸海鮮,個蒸氣鍋好迷小,如果你情侶黎食都幾好玩,可以一齊蒸海鮮,計時幾分鐘,一齊等啲野食熟。蒸物數量都算多(以甘嘅價錢),有八爪魚,蜆等,蜆都算幾鮮甜,juicy ,但吾算太新鮮。肥牛好食喎,都幾嫩。刺身都ok ,當然冇其他放題(貴啲果幾間)好食,因為食落就知吾算太新鮮,但以238呢個價,算ok,都會有冰墊底,賣相吾錯。我地加左10蚊生蠔,係好抵食嘅,我男朋友話好食,食左9隻,我自己覺得一般般,最好食係茄汁味。個人覺得10蚊任食好抵,都值得試。我地叫左人蔘雞湯,賣相一般,但味道吾錯,不過得湯,冇湯渣飲品任飲,有道地雪梨茶解渴,正
我地叫左人蔘雞湯,賣相一般,但味道吾錯,不過得湯,冇湯渣
飲品任飲,有道地雪梨茶解渴,正