2022-10-23
今日星期五收工之後約咗幾個朋友上嚟屋企玩,喺公司附近搵咗呢間餐廳,主打食雞翼方便大家。而且佢哋都鍾意食雞翼呢度仲要好多口味啱曬佢哋!首先揀咗個一人餐,配有三件玫瑰雞翼,南蠻蝦多士,溫泉蛋蘑菇飯另外再要咗三款雞翼,口味方面分別揀咗黑松露武士,泰式冬陰功同埋同韓風吉士鹹蛋黃首先講返啲雞翼先:玫瑰味:食落真係幾清香,又有一片片嘅玫瑰喺上面夠美觀黑松露武士:食落當然非常香因為有黑松露味,加埋蒜頭味,更加香口,正泰式冬陰功:唔會太鹹太辣,味道啱啱好,味道相對濃郁,啱曬我地配啤酒韓風吉士鹹蛋黃:呢個味道俾到驚喜我哋,有鹹味又有甜味,食落去又鹹又甜整體雞翼時間都煮得好好,入面嫩滑有汁,推介。溫泉蛋蘑菇飯:蘑菇分類非常多配埋溫泉蛋有少少似中式窩蛋咁樣嘅口感另外個蝦多士都好有驚喜,估唔到咁好味,香酥一口小食,嫌佢跟餐兩件有啲少,下次一定要散叫,滿足下。題外話,佢嘅裝修同外賣袋都好有心思,加埋佢句slogan,讚!
首先講返啲雞翼先:
玫瑰味:食落真係幾清香,又有一片片嘅玫瑰喺上面夠美觀
整體雞翼時間都煮得好好,入面嫩滑有汁,推介。