1K
2017-05-28 106 瀏覽
今次係平時點回家路上經過嘅店舖,見到佢有不同選擇,反正今晚要食自己,便入去一試,餐廳都好闊落,座位都好寬敞,重有少少吧枱位置,一個人被安排到較後位置,再望有一版吸引了我,盛丼魚生飯系列,每個都好吸引,就點了個三文魚、三文魚籽、赤蝦盛丼$119,同場加多份最愛嘅雞翼,等了一陣先上山賊雞翼$35,有三隻雞中翼,上面撒了芝麻,雞翼軟熟嫩滑,都好入味!三隻不消片刻即刻完成!跟住見到碗盛丼,上面大大塊三文魚刺身,入口軟滑,厚切好有口感,另外三文魚籽入口爆開,在口內充滿三文魚籽嘅鮮味,個種口感亦好正!而赤蝦肉質亦好鮮味,肉質爽口,加埋少少壽司豉油落啲飯內十分開胃!價錢相宜,相多吃重有個細丼丼之選,但店員話只有一個碗仔,所以沒有點!下次試吓先!吃飽就踏上回家路!
今次係平時點回家路上經過嘅店舖,

三隻不消片刻即刻完成!

價錢相宜,相多吃重有個細丼丼之選,