2022-07-05 2276 瀏覽
上網見到「神燈燒」有得食燒肉放題,鍾意食燒肉嘅我梗係即刻去試下🤩.小食、炸物、前菜🍤🧆明太子雞翼同芝士釀雞翼啖啖肉🐥吉列炸蠔酥脆大隻🦪榴連炸燀同炸芝士蜜糖年糕都絕對唔可以錯過🧀‼️另外,我最鍾意燒韓式泡菜食🇰🇷.刺身🥢揀咗三文魚、油甘魚🐟新鮮厚切☺️唔錯.卷物、壽司🍣花之戀🌸火龍卷🔥黑龍卷🐉北寄貝壽司🤍呢幾款都好有心思😌而且都唔錯😛.豬肉、雞肉、牛肉、安格斯美國牛肉🥩豬頸肉有麻辣同燒肉汁2款🌶肉質爽口入味😋秘製壼漬封門柳、美國頂級板翼西冷🐂美國頂級雪花牛小排🐄美國牛頸脊、美國安格斯肉眼扒、美國肩胛牛柳-大理石🐮幾款牛肉都幾嫩,有少少肉汁🤤雞皮串都幾正😗.特色菜類、其他菜類🥬推介煙蔥芝士扒大啡菇🍄邪惡煙肉芝士加多汁大啡菇🥓一定要試😉仲有黑松露野菌、雞脾菇、燒菠蘿🍍蒜蓉孜然燒茄子🍆真係好多選擇🤗.水產🌊有蒜蓉燒生蠔🧄芝士燒生蠔🦪蒜香牛油深海大虎蝦🦐時興隆魷魚🦑黑松露油燒帶子配紫菜🖤原隻蒜辣燒 •帆立貝🐚蒜蓉芝士青口🧀呢度嘅水產好高質,鮮嫩juicy👍🏻簡單用蒜蓉、芝士、黑松露調味已經好好食😙.甜品🍮有芝士蛋糕🍰同埋朱古力噴泉🍫⛲️.特飲及飲品🍹叫咗奶蓋華田火山•脆脆🌋綜合水果茶味道偏甜🥺加咗粒粒
刺身🥢揀咗三文魚、油甘魚🐟新鮮厚切☺️唔錯
甜品🍮有芝士蛋糕🍰同埋朱古力噴泉🍫⛲️
特飲及飲品🍹叫咗奶蓋華田火山•脆脆🌋綜合水果茶味道偏甜🥺加咗粒粒水果🍒🍍仲有啤酒🍻汽水🥤涼茶🍵荳奶🥛
  • 刺身