2023-06-12
我呢日同朋友慶祝生日,揀咗間近近地喺附近食日式燒肉放題,之前食過覺得唔錯仲有好多種類選擇♥ Course B燒肉放題🥩 $448B餐已經好豐,牛肉多達25款😍分別有牛肋肉、里脊肉、薄炙、牛舌、豚肉、雞肉、海鮮、野菜同熟食等等加埋多達102款選擇🤩真係食肉獸岩哂🥳一開始會奉上拼盤船,職員仲幫我哋燒咗原條魷魚😍😍超大條啖啖肉😆而牛肉我就鍾意里脊肉咬落肉質較爽口,薄炙呢個必點!加少少岩鹽再點埋溫泉蛋食係絕配🤩餐廳用QR code落單之後以新幹線模式自動運輸帶運過黎勁方便同衛生,海鮮方面我哋嗌咗牛油扇貝(燒完都大大粒好鮮甜)、大蝦、多春魚同魷魚等都好新鮮自助吧出面有五顏六色嘅果汁同茶類,行出去見到七彩繽紛感覺好自癒💕仲有沙律🥗、爆谷、甜品雪條,最後緊係唔少得開啟另一個胃食埋甜品🤪,牛奶🥛布甸好濃又滑♡ 燒肉有幾個級別既價錢,食物種類好豐富!單單牛肉都有好多款選擇,依家仲有優惠7:30前離座仲有八折✨
♥ Course B燒肉放題🥩 $448