2020-10-07 112 瀏覽
因為聽聞有間又新又大( 8千尺) 的food court 開左, 所以去睇下, 點知其實好細,  不過真係好新好靚, 而且好多燈色, 五顏六色,  椅子和牆壁都同樣好七彩, 有點中東俄羅斯 feel,  但食物方面無異國風情, 只得泰國, 日本, 新加坡的食物, 同一般 food court 無分別,  襯唔起個環境。 我們起初坐在角位, 但發覺很熱, 便轉出中間坐, 其實有柱位, 位唔多。我食泰式肉碎飯, 都ok 啦, 多了點油, 本想加hk$5飲青檸水, 但只提供青檸梳打(hk$15), 沒法子......cashier 話對不起, 可能遲d 會有青檸水, 於是ask for 免費水, 原來都是檸水。
肉碎飯
魚飯