2023-10-09
今晚終於成功約到一對中學同學,因為有左小朋友,家庭等不同各自既中心點,於過往十年見面少左.難得大家可以暫時脫離大家中心點,游離一下,見面,分享,品味.他們其實鐘意野外露營及燒肉,奈何角色轉變配合劇情需要.當然不能藉今次機會游離得太遠的.唔知係AI之強大或是社交平台有偷聽功能,係諗緊聚點出現<露營生活>的專頁,見介紹發現竟然滿足到兩個願望.地點就腳,是上天安排喔~到達時好快安排安座,不得不提員工態度不錯,有熱誠,更加唔係死板的好服務,係交流有笑容,同時衣著都係配合成個餐廳主題, 讚~!環境靚,真係有種感覺是去左CAMPING ,相信花費及洗費不少換番來.餐具印有LOGO,當然更加係配合主題,全是CAMPING使用既食具.其實這種食具是不能中央洗或是用洗碗可清洗,一定要用人手(又係錢).同時有戶外部分,當出外走走,中秋既佈置仲未拆,就追個遲月先啦~其實一大班朋友圍住食下傾下計都唔錯,後來一問原來可以包場,大小朋友生日PARTY都唔錯!攪左禁耐,原來都仲未點餐真係幾唔意思,當然他們完全冇俾過壓力既~!不過難怪既,太多野令人分心,仲要有LIVE BAND 聽下歌焚. 情有可願啦
大小朋友生日PARTY都唔錯!
攪左禁耐,原來都仲未點餐真係幾唔意思,當然他們完全冇俾過壓力既~!不過難怪既,太多野令人分心,仲要有LIVE BAND 聽下歌焚. 情有可願啦 !
最後叫左個,<營地特選海鮮餐> , 再加左個<和牛六點盛合> .
海鮮,全都係新鮮(好似就係海即撈即煮),加上調味配菜. 掂!
牛肉 ,我唔係咩食家,燒完油脂既香氣,入口即溶 掂!
點解佢係多角色,因除左野外露營及燒肉之外,原來仲係一個品酒既好地方.
因為除左啤酒外,仲有好多款不同清酒….場主推介濁酒都係第一次嘗試. 掂!
仲叫左少少小食 個架火車仔一睇就知唔係淘記出品,據講真係係日本買番來.
最後結脹時.真心要多去幾次支持,環境食物質素,冇左都唔知點算~!
聽聞來緊會有新攪作,期侍!