2022-07-06
油麻地燈神主題日式燒肉放題 今次呢間都幾搞笑 我諗係因為 蕭山成日俾人話係燈神 佢開咗間神燈燒自嘲 仲用埋自己個樣做招牌 食物款式係放題入面算係好多(價錢餐牌睇圖)(而最吸引我去呢間嘅原因係 佢門口個吹氣公仔 真係好過癮 隻手好似摩打咁fing fing fing 勁搞笑)新做會員有88折 或者買現金券都有優惠最平$238 呢日試左level 2 $308/位.呢日中午嚟到 都幾多人 店內環境大 坐位幾多唔洗等位 2個人可以坐卡位 望餐牌野食 種類款式好多 應有盡有燒肉 串燒 炸物 刺身 壽司 日式丼飯 海鮮 特飲仲要出面有個自助區 有點心 中湯 糖水 朱古力噴泉 生果 沙律 飲品 汽水 甜品 熱盤實際有咩 可以睇圖/餐牌 下面講下有咩我鍾意同值得講既.先講出面自助區 熱盤有3樣👌🏻麻辣鴨血 好多辣椒 一般入味👍🏻咖哩牛腩 好入味 牛腩煮到好霖😅日式關東煮 冇試炸雞翼 有幾隻味 👌🏻蒜味👍🏻照燒👌🏻紫菜點心有兩款包 造型幾得意 但我冇試仲有👎🏻麻薯波波 👎🏻牛角包 👌🏻薯餅 👍🏻冬甩 旁邊有朱古力噴泉 點棉花糖 生果冬甩點完朱古力唔錯⭐️燒肉 肉類太多 今日我最鐘意 秘製壺漬封門柳
新做會員有88折 或者買現金券都有優惠
點心有兩款包 造型幾得意 但我冇試
仲有👎🏻麻薯波波 👎🏻牛角包 👌🏻薯餅 👍🏻冬甩
旁邊有朱古力噴泉 點棉花糖 生果
冬甩點完朱古力唔錯
⭐️燒肉 肉類太多 今日我最鐘意 秘製壺漬封門柳 肉質鬆軟 唔韌
⭐️海鮮 有得燒生蠔 帶子 帆立貝 大虎蝦 燒鰻魚
最重要有雞泡魚乾 比較特別 平時居酒屋要成$60份
⭐️日式丼飯 試左鰻魚飯 鰻魚勁大舊 飯粒質感ok
⭐️飲品方面選擇勁多 除咗外面自助區罐裝飲品 教主0卡 汽水 涼茶 椰汁 啤酒 仲有唔少特飲 例如雪糕紅豆冰 美祿恐龍 菠蘿冰 黑牛 水果茶 仙草奶茶等等
⭐️甜品方面 有獨立包裝啫喱 雪糕 雪條等等
抵食:4/5
‼️想睇更多資訊
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #旺角美食 #任飲任食 #放題 #燒肉 #一日一黃店 #神燈 #燒烤 #烤肉 #刺身 #水產 #旺角美食 #放題 #任飲任食