2020-07-25 708 瀏覽
今日黎中環呢頭醒起有比較少分店既茶狼,就帶朋友黎試試佢,桃茶飲咗幾啖先記得影相😂左邊係日本山梨縣鮮桃四季春奶蓋茶,係咪黎自山梨縣我就飲唔出啦,呢杯嘢飲好好飲,好飲過x茶。桃味唔會掩蓋左茶味,入面有好多新鮮果肉,唔會過甜,大熱天時飲好消暑芝士奶蓋嘅比例都好多吓,奶蓋味濃郁,係好飲嘅奶蓋,唔會係死咸既嗰隻芝士味。飲完成杯野會淨咗啲奶蓋喺度飲唔晒。如果係好鍾意奶蓋嘅朋友仔應該會飲得好開心。口感豐富,飲完滿足!右手邊係水果四季春。飲落唔覺得茶味有咩特別,容易入口,消暑解渴,帶有水果味。呢杯較普通,唔值呢個價錢。美心集團旗下既飲品價錢定位就真係偏貴啦。值唔值就見人見志啦。

20 分鐘 (堂食)