2022-11-17
前排朋友介紹咗間喺黃大仙嘅日本野食,今次咁啱嚟黃大仙中心買野就順便試下呢間和氣食堂先,一去到門口都已經有人拎緊飛同入面坐得好多人,以為有排等,不過好彩都好快有位入去。一打開個餐單已經俾刺身吸引到了,即刻點返個三點刺身盤試下,3款野都好新鮮食到想再叫,不過叫咗其他野所以忍下先。😂溫泉玉子牛油果凱撒沙律🥗呢個份量真係好多,菜同牛油果🥑都好入味。牛油果芒果三文魚班戟我同太太食嗰陣都係成個擺落口,嗰種感覺真係好正,成個口都有唔同味道👅電擊雞翼炸薯條呢個小食本身都諗緊叫唔叫,不過見佢個名同樣又幾吸引,隔離枱又有人食,就試下,一嚟到都幾驚喜,似蜜糖雞翼但再好食啲🤏大阪豬扒丼食呢個豬扒一擺落口覺得真係同平時唔同,佢軟得嚟又唔會好鞋,啲菜又爽口!檸檬藍柑梳打,巨峰梳打呢两杯野飲都諗咗一陣先叫,因為真係好多款選擇,不過都無令我哋失望,夠晒解渴。宇治抹茶芭菲最後緊係唔少得甜品了,見呢度比較出名好似係抹茶🍵,就試下呢個,抹茶味好濃但唔會苦,連我太太平時唔食抹茶都一齊食😂
溫泉玉子牛油果凱撒沙律🥗
呢個份量真係好多,菜同牛油果🥑都好入味。
牛油果芒果三文魚班戟
電擊雞翼炸薯條
大阪豬扒丼
檸檬藍柑梳打,巨峰梳打
宇治抹茶芭菲