2019-09-22 44 瀏覽
唔係有人帶我都唔知有呢間bar,因為佢係金巴利道樓上,平時剩係識黎食韓國野。黎酒吧點酒先是基本吧。點左杯紅酒chill chill佢,再叫食物。等緊既時候侍應會上呢個小食,好好味😱,好岩送酒,佢仲會refill。香脆墨西哥薄餅。飲野好岩既小食,又可以有啲飽肚。佢都幾大份,可以食好耐,做餐前小食係開胃既。燒烤風味薄餅。個薄餅烤到條形,唔係平時既圓,都幾得意。個餅底烤得好脆,配上上面既配料,做主食又得,小食又得,其實食完已經係幾飽。櫻花蝦日式意大利粉。第一次見呢款意大利粉,新野一定要試喇😋。整體都好特別,同埋都幾fresh。間bar其實好多野玩,又有game枱同埋桌球。仲有好多其他野。如果一班人黎應該好正。

香脆墨西哥薄餅。

燒烤風味薄餅。

櫻花蝦日式意大利粉。