2024-09-08 246 瀏覽
📍燒烤堂(尖沙咀)全部即叫即燒🍢 入到去成間串燒店,都十分之昏暗日,感覺好好氣氛😉 還有多個打卡位,滿滿日本風情。就算過左食飯時間,仲係人氣爆棚,餐廳以日系傳統裝潢!我地今晚主要食串燒,每款都燒得好均勻外香內嫩,時間掌握得很好,熱辣辣上枱味道以孜然粉為主,燒製得剛剛好,誠意非常。啤酒仲要全日都做緊買一送一,十分優惠🍻🍢鹽燒雞軟骨🍢麻辣雞軟骨粒粒香脆而且仲有兩種味可以選擇~🍢A4和牛🍢牛小排一上枱已經香氣撲鼻,多汁又有嚼勁。加上辣椒蒜蓉醃得入味肉質厚實又軟嫩🐮🍢羊架羊味重不臊🐑🍢泰式豬頸肉口感肥美柔嫩,一咬落肉汁香甜四溢。配泰式醬,酸酸地去除油膩感🤗🍢鹽燒豬肋肉簡單用鹽調味,都已經突顯咗豬肉嘅Juicy口感😉🍢豚肉日本蘋果卷爽脆嘅蘋果🍎去除豚肉既油膩感🐷🍢鹹蛋黃墨魚滑好特別嘅口感,肉質爽滑彈牙!🍢手釣墨魚鬚八爪魚鬚味道鮮美口感爽脆。🍢焦糖鰻魚玉子燒玉子燒蛋味濃郁,入口軟嫩,帶有焦糖,熱辣辣趁熱食,焦糖仲卜卜脆🥚🍢明太子燒厚揚豆腐外表平平無奇嘅燒豆腐有驚喜。外皮燒到脆卜卜,仲帶啲微焦,而熱辣辣嘅豆腐裡面非常滑溜,明太子先係靈魂🤭🍢鰻魚炒飯有塊大鰻魚喺炒飯上面。炒飯好香,配埋鰻魚真係好夾。本
📍燒烤堂(尖沙咀)

啤酒仲要全日都做緊買一送一,十分優惠🍻

🍢鹽燒雞軟骨
🍢麻辣雞軟骨
粒粒香脆
而且仲有兩種味可以選擇~

🍢A4和牛
🍢牛小排
一上枱已經香氣撲鼻,多汁又有嚼勁。
加上辣椒蒜蓉醃得入味肉質厚實又軟嫩🐮
🍢羊架
羊味重不臊🐑

🍢泰式豬頸肉
口感肥美柔嫩,一咬落肉汁香甜四溢。
配泰式醬,酸酸地去除油膩感🤗

🍢鹽燒豬肋肉
簡單用鹽調味,都已經突顯咗豬肉嘅Juicy口感😉
🍢豚肉日本蘋果卷
爽脆嘅蘋果🍎去除豚肉既油膩感🐷
🍢鹹蛋黃墨魚滑
好特別嘅口感,肉質爽滑彈牙!
🍢手釣墨魚鬚
八爪魚鬚味道鮮美口感爽脆。
🍢焦糖鰻魚玉子燒
🍢明太子燒厚揚豆腐
🍢鰻魚炒飯
有塊大鰻魚喺炒飯上面。炒飯好香,配埋鰻魚真係好夾。本身唔肚餓,越食越肚餓,食多幾碗都得🐟

🍢鹽燒翠玉瓜
食串燒必嗌嘅蔬菜類
燒完唔會太乾身,都仲幾Juicy🥒
🍢萵筍蟹膏
肉質柔軟,味道帶點香甜,獨特嘅蟹膏加上多汁的圓潤口感。
🍢孜然蒜蓉茄子
惹味蒜蓉茄子孜然粉,蒜蓉,燒透嘅茄子肉真係絕配~