ℂ𝕠𝕗𝕗𝕖𝕖 𝕒𝕣𝕥 𝕒𝕟𝕕 𝕜𝕖𝕥𝕠 𝕗𝕠𝕠𝕕, 𝕗𝕖𝕖𝕝 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕙𝕖𝕒𝕣𝕥🤍𝕙𝕚 𝕐𝕠𝕤𝕙𝕚會做晚市既咖啡店真係唔多,可能係好少人夜晚仲飲咖啡同茶❓🤣,或者怕咖啡店食物個量唔夠飽❓🥸。同朋友黎到佐敦呢幾條街,全部都係餐廳🍴,見呢間 Heart 白雪雪7點仲開門就擔粗粗入左去🤘🏽。雖然係 dinner time,但 menu 不減數量有好多選擇⛹🏽‍♂️,仲有兩頁係生酮食物。我地 order 左兩款小食:脆炸雲吞💥配蜜糖芥末醬🍯,一個字超級脆🙆🏽‍♂️,完全唔覺得膩;同埋蒜香雞翼🍖配辣番茄醬🍅,雞翼夠香亦唔算太油,不過番茄醬🥫就咁食好過點黎食🙉。🥠Crispy Wanton | $58🐥Deep Fried Garlic Chicken Wings | $68主食係我地幾番掙扎後,終於揀左共同喜好「辣椒與魷魚🧜🏽‍♂️」,蒜香辣椒魷筒意粉🍝。香辣既味道,彈牙既口感,魷魚筒既可愛,爭d唔夠分🤼‍♂️,一人一碟更滿足😏。🦑Saute’ed Baby Squid Spaghetti with Chilli | $98要打卡就要揀有拉花既熱飲👻,果然兩杯 non-coffee latt

🥠Crispy Wanton | $58

要打卡就要揀有拉花既熱飲👻,果然兩杯 non-coffee latte 都無令我地失望。藍螺旋藻海鹽焦糖鮮奶🩵,藍色唔會太色素感覺,焦糖味比較強,海鹽味可以多少少🤏🏽。而伯爵拿鐵🤎既伯爵茶味好足好香濃,每日一杯都仲得🧸。

🐳Blue Spirulina Salted Caramel Milk | $50
🍂Earl Grey Latte | $50

甜品都有接近10個選擇😯,我地揀左個應該相對 light d 既生酮黑芝麻豆腐芝士蛋糕🧀。唔知係咪生酮既效果🔸,黑芝麻既香加上豆腐既滑,成件事完全唔甜但又食到好 raw 既感覺🤲🏽,餅底再實一點就更正。

🐧Keto Black Sesame Tofu Cheesecake | $65

餐廳做緊韓星應援,有唔少海報同應援物擺設🇰🇷,有興趣既 fans 可以到場支持下喔🧏🏽‍♂️。