2024-01-19 1180 瀏覽
嗱嗱嗱,行過三多,係時候嚟個夜晚加餐🌜。呢家店炸物出名,多得滋味呀!招牌炸脾真係惹味到不得了,外皮脆得嚟,啖啖肉咬落juicy得滯,啲肉汁真係流晒出嚟,夠晒香口。食完隻雞,唔覺得太過油膩,脾皮炸得金黃色,啖啖都係滿足感。炸菠蘿角個個小小,但香甜得嚟唔會太膩,芯內嘅菠蘿肉腍得黎又帶微微酸香,筷子根本停唔到。講到三層西多士,塊麵包真係應該要厚啲先得,夾落嘅火腿都算ok,但就算係宵夜,都想佢炸得香啲,下次可以試試改良下。不過,炸芝心丸就真係正到出汁,入口即溶,那芝士的牽絲效果,簡直每個都似藝術品咁吸引!行過三多宜家唔單止係炸脾既地方,每樣小食都值得一試。整體黎講,實在係味美價廉,仲可以深宵食到,真係夜貓子嘅福音🥳!夜晚搵嘢食,真係要記住呢家,實試佢啲招牌出品👍🏻。