Abbraccio

2024-10-09 839 瀏覽
意式薄切八爪魚冷盤呢道意式薄切八爪魚冷盤,八爪魚切得薄薄地,口感非常爽口。配上特製的橄欖油同檸檬汁,味道清新,仲有少少香草的味道,真係好開胃!我覺得呢碟適合夏天食,唔會覺得油膩。紅燒比目魚蔬菜紅燒比目魚蔬菜就係一個比較傳統嘅西餐做法,魚肉嫩滑,入口即化,醬汁濃郁但唔過鹹,仲有配搭嘅時蔬,令整碟嘅口感更加豐富。吞拿魚水牛芝士薄餅吞拿魚水牛芝士薄餅真係一個唔錯嘅選擇,薄餅底酥脆,吞拿魚嘅味道鮮美,水牛芝士更加令整碟更加香濃。每一口都有芝士嘅拉絲感,食落去非常滿足!朱古力味及乳酪口味意大利雪糕最後,呢個朱古力味同乳酪口味嘅意大利雪糕,真係好正!朱古力味濃郁,唔會太甜,乳酪味就帶有一種清新感,食完之後不會覺得腻。兩種口味混合食更加好,簡直係完美嘅甜品結尾。整體來講,呢間餐廳嘅菜式真係好有水準,每一道菜都好有心思,環境又靚,正適合同朋友或者情侶一齊享受!
意式薄切八爪魚冷盤

紅燒比目魚蔬菜