原本行開創興就系為搵間打邊爐/放題主題餐廳試下,入𨋢按樓層見到呢間韓式放題燒店,感到興趣,探門發現餐廳位置都幾闊落😆場地除左大得嚟外,嘢食、嘢飲多到都幾誇張,百幾蚊價錢來講,賣款式實在抵,唔試可能對唔住自己,都已經有一排冇食到韓國菜,同朋友都決定入嚟食番餐燒肉🥳前菜自助型式,咩傳統韓式前菜都易搵到,好似醃蘿蔔、泡菜、芽菜、青瓜、白菜仔…等食韓國嘢其實冇預到有壽司,點知都會搵到品同款日式壽司/刺身,好似八爪魚軍艦、螺肉軍艦、蛋壽司、手卷、卷物至如此類,海鮮+肉類:所有肉類事先都已醃好晒,有豬、牛、羊、雞、鴨,我自已比較鐘意食牛既肉類,朋友就比較鐘意海鮮類:蝦、帶子、青口、希靈魚,炸物就唔系好多,試左幾款都系可以既,總括成個拎嘢食既區,可以拎到人手都軟,多到唔知點揀燒方面職員俾左3款醬汁俾我地:有燒肉汁、海鹽、仲有款辣味既調味粉菜類一樣😌多到唔知點樣揀,除左系食肉獸之餘都要顧下健康,食番多少瓜類、菜類等等,冷凍既菜櫃可以整番個沙津嘆下甜品類選擇都唔少,布丁、奶凍…令我最喜歡既系榴槤雪條!重口味正爆!飲品方面有韓國飲品丶啤酒丶汽水丶無糖茶丶利賓納同蜜桃茶、自家製豆漿,唔剩止糖水類嘢,感覺健康

飲品方面有韓國飲品丶啤酒丶汽水丶無
糖茶丶利賓納同蜜桃茶、自家製豆漿,唔剩止糖水類嘢,感覺健康d
整體表現嚟講,備料十分滿意,職員都refill得幾快,自助型式同朋友更加自在,食物質素唔錯,特別系牛類,燒完唔會過軔而有牛香味,海鮮急凍我就冇多喜好,而朋友就比較喜歡,仲要拎左幾轉

呢到用餐感受系性價比高,系唔知食咩又來試唔同款式既食材都系唔錯選擇😚👍🏻