2017-11-19
魚屋在一田美食廣場入面,是bar枱位,有刺身丼飯套餐,有燒魚套餐,仲有一些已經pack好的飯盒可以購買後在bar枱食。選擇也不少呀!!我食火炙三文魚腩飯,有碗三文魚頭湯。還有些二人餐可以選擇。三文魚腩好肥美,五大件厚厚的。顏色好靚,一啖落好,好香又好淋,真的是啖啖都是油香味,份量不是好大碗,但也是好足夠,好滿足的三文魚頭湯也是好大碗,好足料,好夠熱,好香濃,也是唔腥,係有些咸,不過好好味,好滿足!!比目魚西京燒,加十元有吞拿魚飯,比目魚唔算大條,魚肉好魚又滑,煎到金黃香口,吞拿魚蓉飯也好多,唔腥好味,送飯好正!!刺身丼也十分吸引,有一隻大蝦,三文魚,帶子,蟹棒,海膽,魷魚,仲有蟹子,全部也好新鮮好好味,好鮮甜,隻蝦好大好爽。正的呀這個珍寶海鮮丼要整幾個字,嘩嘩嘩十三隻蝦,好勁呀,不算好大的甜蝦,仲有蛋,三文魚子,帶子,全部都鮮甜。好多現成的便當,也是好吸引
選擇也不少呀!!
我食火炙三文魚腩飯,有碗三文魚頭湯。
還有些二人餐可以選擇。
好多現成的便當,也是好吸引