2021-12-13 200 瀏覽
.◅ ◄ Kremaro ► ▻ 夠晒搶眼嘅貨車造型cafe🚛成日係銅鑼灣覓食都留意到呢間cafe,一直覺得幾特別😆@kremaro.hk 係間貨車造型嘅cafe,tiffany blue好靚啊 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)呢間比較適合takeaway,飲品食物質素唔錯㗎!✃- - - - - - - - - - -❀ christmas latte $48 ➤ 𝟒.𝟓/𝟓xmas special嘅其中一款飲品!想試記得把握機會😆用上小茴香、青砂仁、八角、丁香、肉豆蔻、玉桂煲成嘅糖水香料味比較重,甜甜哋,仲有薑味,係超啱聖誕節嘅飲品🎄❀ hoji-matcha latte $48 ➤ 𝟒.𝟓/𝟓呢杯絕對係茶控👧🏻小編嘅to-go! 焙茶mix抹茶嘅配搭唔錯,兩款茶味夠濃,亦攞到balance🥰❀ red velvet cookie $42 ➤ 𝟒.𝟓/𝟓飲咖啡緊係要配翻cookie先開心🥳每日提供唔同味道,👧🏻小編揀咗最有聖誕feel嘅red velvetcookie比較冧身,裡面嘅cream cheese正到爆 ( ´▽`)✃- - - - - - - - - - -🎐Kremaro📍銅鑼灣景隆街

成日係銅鑼灣覓食都留意到呢間cafe,一直覺得幾特別😆
呢間比較適合takeaway,飲品食物質素唔錯㗎!
✃- - - - - - - - - - -
❀ christmas latte $48 ➤ 𝟒.𝟓/𝟓
xmas special嘅其中一款飲品!想試記得把握機會😆
用上小茴香、青砂仁、八角、丁香、肉豆蔻、玉桂煲成嘅糖水
香料味比較重,甜甜哋,仲有薑味,係超啱聖誕節嘅飲品🎄

呢杯絕對係茶控👧🏻小編嘅to-go!

飲咖啡緊係要配翻cookie先開心🥳
✃- - - - - - - - - - -