2009-04-12 12 瀏覽
原本諗住去cova, 點知無開~ 於是就黎左呢間門口有waterfall的crossroad@ 諗住小店點都會有dessert...哦, 點知無cake...咁tea time就不如揾d特別的...終於點了個tea set有honeycomb bread (自己當係甜點) 及貼了推介的薑拿鐡~ order時店長都說明是要好鍾意薑味及不怕辣...一場黎到又鍾意試新的我就order了~哇@@真係好夠薑!! 相比sbx的winter special gingerbread latte真係蚊同牛比~ 如果expect係latte加少少薑味的顧客, 一定會很難接受; 尤其是怕好辣薑味的人, 點番普通latte較好 - 但本人感覺很好哩@ 比食左一件甜爆heavy的cake更振奮!! 聽聞羅宋湯及通粉都係自家製, 下次黎try try先@

聽聞羅宋湯及通粉都係自家製, 下次黎try try先@
勁薑拿鐡+honey comb bread
2009-03-28