2017-05-28 243 瀏覽
開業時已經想來呢度,現在全職自由身可以weekday 黎試,本來想叫個雪人☃️棉花糖but 朋友只飲野,咁下次先食la。朋友嘅東京鐵塔(青蘋果)聽起來好浪漫,不過擺法跟之前韓風倒入式冇乜特別,飲落青蘋果味淡了些見到人地個粉紅色波波已經好想試,就叫荔枝玫瑰乳酸爆珠荔枝味味道清新,加上少少玫瑰香味,連同爆珠一齊飲,酸甜混合好解渴,不過冰多了些飲到一半個味溝淡左,我要拎走d冰呢個烏魯魯並不是澳洲嘅烏魯魯,其實係蛋白霜上淋上士多啤梨醬及果粒嘅甜品,外表賣相還不錯,咬下去很脆並酸酸甜甜,輕輕咀嚼就立即融化,開胃同時口感真是太妙了我地吹水又坐左3小時,他們的服務態度還可以,起碼我冇睇到被黑臉。一般特色點品價,味道冇特別出色,去一次影相坐下可以的。

東京鐵塔(青蘋果)

荔枝玫瑰乳酸爆珠
荔枝玫瑰乳酸爆珠