2021-08-24
呢間cafe開左好耐啦🥰之前喺台灣食過一次,今次都係第一次喺香港食~ 環境闊落,以粉色為主題💓 爆有少女心呀!明太子義大利麵($98)明太子不嬲都係小編嘅心頭好❤️🔥明太子醬濃郁,而且意粉非常掛汁!絕對係小編食過數一數二嘅麵😋珍珠奶茶鬆餅($105)賣相超吸引呀📸️ 鬆餅上面有好多奶茶cream,仲有粒粒珍珠😍珍珠煙韌有咬口!鬆餅最緊要夠脆,擺左陣依然能夠保持香脆口感😋大大球奶茶雪糕配埋鬆餅一齊食🧇冷熱交融,真係唔錯🥰地中海炒菌菇($45)菌菇食落充滿牛油香,炒得好香而且都幾juicy🧈如果份量多啲就好!冰薄荷巧克力沙冰($50)薄荷味幾突出,可以減低朱古力嘅膩~ 表面有勁大pat cream,邪惡度十足😈 不過朱古力實在太甜啦🥲 愛文芒果烏龍冰茶($48)朋友嘅野飲~ 我剩係飲左一啖,發覺都唔係小編杯茶🤣 芒果無天然嗰種嘅味道,烏龍茶味都唔突出😛
明太子義大利麵($98)
珍珠奶茶鬆餅($105)
地中海炒菌菇($45)
冰薄荷巧克力沙冰($50)
愛文芒果烏龍冰茶($48)