2024-01-08 31 瀏覽
嚟到迪士尼,夏日必嘗嘅就係呢杯Linabell軟雪糕!蜜桃牛奶味,色彩夠哂吸引,少女心即刻噴發。🌸首先,質感啱啱好嘅蜜桃味,好似初戀咁清新,啖啖都食到啲桃香。再嚟,牛奶味絲滑得來唔膩口,一啖接一啖,真係停唔到口啊。🍑🥛講真,呢隻雪糕嘅甜味啱啱好,唔會太過火似啲地攤貨。雪糕濃郁而且夠冰涼,係熱浪中嘅一股清流。但要提醒嘅係,溶得快,要快手快腳咁食,手快有手慢冇!🏃‍♂️海鹽焦糖版,賣相超吸引,每啖都係享受。味道方面,焦糖味道要再濃郁少少,咁就真係完美啦!不過,海鹽同埋朱古力啲口感玩味十足,啖啖驚喜,真係食得太開心喇。😋總括來講,這家店嘅雪糕給人嘅感覺就係Happy又Sweet,一試成主顧!下次去迪士尼,嘴巴攞定,再戰三百回合!🎉