2024-06-07 55 瀏覽
一大班人聚會緊係食燒肉😍一定要食最高級澳洲M5和牛套餐,依家做夢王誕,每人送日本蛋仲有多款夢王蛋食品!(夢王蛋來日本神戶兵庫縣,2021年獲得日本人年度公投刺身蛋拌飯第一名) 咁就真係要食真啲。超推月見牛,香軟嘅牛上面放上牛油同夢王蛋,蛋同牛攪拌後慢慢燒熟,燒到粉粉地就食得👍🏻❤️好香好軟可以狂食😁👍🏻其他牛肉嘅質素真系靚,燒到粉粉地就可以食,裝修好新淨坐得舒服,抽油煙機系統勁,食完都唔會好大浸油煙味,靚靚澳洲M5和牛脂肪同肉嘅比例呈雪花,未燒熟都知好食,不斷食呢個可以回本😀帆立貝同樣都系重點回本之選,同牛油最合拍粒粒都好大,加少少檸檬汁落去就更好。牛舌芯得一碟所以要小心啲唔好過火,超好食,仲有少少粉紅色就系最靚,咬落香軟牛味重😁安格斯牛小排都系雪花,好好食!仲有生蠔、大蝦,有豐富蛋白質唔使驚肥,雞爽肉平時好少見,好特別咬落去爽口一啲都唔鞋,薄牛舌都好吸引,黑椒嗰款就更好食!自助區有台式蝦乾拌飯,我加好多紫菜、蝦乾、蔥花,再加埋佢哋秘製鹵水汁真系超好食!!!蔬菜都係自助,最吸引我一定係燒菠蘿!飲品有紅肉火龍果茶,底部有粒粒火龍果唔會太甜好好味!佢哋藍莓果茶冷泡茶,有少少甜味又有水果香解膩

飲品有紅肉火龍果茶,底部有粒粒火龍果唔會太甜好好味!佢哋藍莓果茶冷泡茶,有少少甜味又有水果香解膩就最啱!最後有雪糕或者夢王蛋布丁仙草凍😀夢王蛋比平時嘅布丁更有蛋味!
  • 嚴選牛舌芯
  • 澳洲M5和牛