2023-08-24 28 瀏覽
一班朋友有大人、小學雞同幼童聚會,所以嘗試找找親子餐廳,方便大人可以留耐D傾下計,小朋友有嘢玩消磨時間又唔會太悶。可能係平日下午關係,全餐廳只有我哋一枱,直到5:30pm走時,才有多2枱客人入座。食物比想像中好食,又好大份,個海鮮飯好足料share食更開心。因為沒有其他顧客的關係,食完飯,大人小朋友去了另一張枱玩玩具,甚至去第三張枱傾偈都沒有被職員“提醒”,而待應也好好,有求必能。但暑假的平日也那麼少客,有點替這餐廳擔心。希望呢度可以維持落去,大家唔會損失一個午餐價錢、嘢食有水準、“包場”傾計玩樂、地點方便的好地方。ps 有不同恐龍造型的玩具,包括:釣恐龍(魚)機連小天平彈珠機有輸送彈珠tower的彈珠機恐龍公仔手指射籃機超小型足球機另外有:數獨棋 (之後喺商務見到,售價是$166)我係大人都覺得好好玩

食物比想像中好食,又好大份,個海鮮飯好足料

ps 有不同恐龍造型的玩具,包括:
釣恐龍(魚)機連小天平
彈珠機
有輸送彈珠tower的彈珠機
恐龍公仔
手指射籃機
超小型足球機
另外有:
數獨棋 (之後喺商務見到,售價是$166)
我係大人都覺得好好玩
2023-08-10