2018-08-30 241 瀏覽
成日喺facebook見人哋講呢間鋪,今日終於可以嚟試一試7點鐘多d嚟到,未見有人排隊,二話不說衝入去霸個靚位先本身諗住叫2個至識食雞脾飯,但見到隔離枱嗰個豬扒飯都好大份,又好好味咁,心思思想叫一個嚟試下,最後決定咗叫一個至識食雞脾飯同埋一個香煎豬扒飯雞脾飯一上枱,我同朋友都嚇親,好大隻雞脾,望真d,原來係有一隻半雞脾。之前喺網上見到有人講,話如果你隻雞脾太細,老闆會比多一隻/半隻。我望一望隻雞脾都好大隻,咁都再送多半隻雞脾,真係好抵食。雞脾好嫩滑,好好味,誠意推介個豬扒飯都唔輸蝕,有iPhone 咁大塊。一上枱就聞到好香,雖然好大塊好厚身,但食落口完全唔嚡口。食完相當飽肚除左食物抵食吸引之外,店員嘅服務態度亦都一流,值得encore
成日喺facebook見人哋講呢間鋪,今日終於可以嚟試一試

7點鐘多d嚟到,未見有人排隊,二話不說衝入去霸個靚位先

至識食雞脾飯