餐廳: Route 83 (廣福道)
資訊:

2017-12-16 103 瀏覽
今日去左食朋友推薦既Route 83~入到去服務員嘅服務態度很好,安排左我同朋友坐左係一個雙人位後,佢地好快遞上menu俾我地。而餐廳嘅佈置有特色同格調,環境舒服。食物方面,我哋叫左一個dinner set, 頭盤迷你凱撒沙律,菜幾新鮮,不錯~5成熟12oz安格斯,一見到既反應就係「好大塊阿!」味道唔錯,但略嫌少少熟得滯。熔岩芝士醬牛肉漢堡,賣相幾靚,拼盤薯條熱辣辣,好好食,漢堡亦都好大個,牛肉好厚!另外加15跟set可以叫一杯特色飲品,我叫左一杯士多啤梨紅茶,裏面有士多啤梨果肉架😍好飲~2個人食,叫得唔算多野,但全部野都好大件,所以食到都好飽~下次會再黎試下其他招牌菜💕
今日去左食朋友推薦既Route 83~

2個人食,叫得唔算多野,但全部野都好大件,所以食到都好飽~
下次會再黎試下其他招牌菜💕