2021-07-29 667 瀏覽
黎到大埔嘅感想就係大埔人應該有好多煩惱ʕ •ᴥ•ʔ 因為係大埔真係有太多好野食,揀到我有選擇困難🙈琴日食左嘅哩間burger kitchen,佢地嘅漢堡包有好多款,連平時好少食到嘅軟殼蟹吉列蝦都有,我諗左成五分鐘先揀到食咩!質素仲絕對唔輸蝕港島賣百幾蚊嘅burger,會再encore😚 大啡菇芝士牛肉漢堡配薯條 $84Lunch set有湯或沙律、主菜同熱飲。我嗌左個沙律,份量都滿一個飯碗架🥙主角burger好厚身,齋睇相都數到有七層🤤麵包用左內酥外軟嘅軟包,大啡菇同牛肉都好juicy,完全唔會乾爭爭!Patties唔多肥肉粒但絕對唔會鞋口😛個side係好新鮮炸出黎嘅粗薯條,實在太邪惡喇🍟最後良心過意唔去所以冇加錢要特飲,嗌左熱檸水當減肥💀

大啡菇芝士牛肉漢堡配薯條 $84

2021-07-28
5 分鐘 (堂食)
  • 大啡菇芝士牛肉漢堡配薯條