2024-07-22
最愛韓國炸雞店🍗真系非佢莫熟 @yadllie_plate 😋😋全部食物都好好味,而且份量十足,最岩同一大班朋友一齊食😋餐廳有兩間分店,分別位於旺角同荃灣,兩間分店風格感覺有啲唔同,而我今次就黎左旺角分店☺️星期一至五,12:30-16:30仲有7折優惠😍😍餐廳位於旺角兆萬中心11樓,環境開揚,大大個玻璃窗🪟日光充足,坐得好舒服😌今次食左一啲之前未食過嘅菜式,又系好正👍黃金蒜香無骨雞平時都系食有骨炸雞🍗今次食呢個無骨雞都好正🤩🤩一上到枱已經聞到好香蒜香味🤤炸雞炸到金黃色,好香脆,而且肉質仲保留到非常juice😋韓式牛肉蛋捲蛋捲入麵包住滿滿嘅韓式牛肉,超香🤤仲有滿滿嘅芝士同半熟嘅雞蛋,一齊食勁滿足😋餐廳仲好細心幫我地切開一件件👍方便客人食用💯火炙牛牛肉厚切,份量都幾多,$98質素好好👍上到枱,職員用火槍炙燒🔥牛肉焦香即時提升😊蝶豆花青瓜梳打青瓜梳打好清新,夏天飲真系好解渴又解膩👍而且顏色好fresh🌿📍Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心) (旺角)旺角西洋菜南街1N號兆萬中心11樓📍Yadllie Plate 야들리애플래이트 (海之戀商場) (荃灣)荃灣大河道100
黃金蒜香無骨雞
韓式牛肉蛋捲
火炙牛
蝶豆花青瓜梳打
旺角西洋菜南街1N號兆萬中心11樓
荃灣大河道100號海之戀商場2樓2030-2032號鋪
#yadllieplatehk #hkfoodie #yummy #korea #炸雞啤酒 #人氣美食 #人氣餐廳 #美食推介 #旺角兆萬 #兆萬中心 #兆萬美食 #香港探店 #foodie #kol #chickenwings #炸雞 #韓國過江龍餐廳