馬哥孛羅咖啡廳

Cafe Marco
餐廳: 馬哥孛羅咖啡廳
資訊:

2022-01-23 2968 瀏覽
大家如果咁岩睇到呢篇食評我真係想勸各位千祈唔好book Marco cafe tea buffet雖然價錢係tea buffet來說算平 但食物質素真係唔得建議大家都係比貴小小食個高興的自助餐啦1)硬到咬唔入的Scone我本身都不抱太大希望因為要食到好食的scone實在唔容易但係佢竟然可以做到個scone咬都咬唔入實在唔簡單2)熟食選擇少基本上自助餐食物一眼望晒 熱食選擇非常少而且質素亦好普通 最令人失望的係牛油粟米竟然可以當一個Dish全日最好食嘅熱食竟然是春卷和吉列豬扒3)冷盤唔新鮮先唔講海鮮 好明顯三文治及牛角包都係擺咗好耐又凍又硬 比起連鎖早餐店嘅質素更低沙律都係雜果為主 大家自行判斷仲有下午茶最緊要嘅一杯咖啡 我真係不堪回首完全唔係酒店應有嘅水準 全日最好食嘅相信係我係屋企都整到嘅即煮湯麵總括嚟講 除咗Häagen-Dazs雪糕係品質保證外其餘都真係比較失望大家book之前記住三思
大家如果咁岩睇到呢篇食評
雖然價錢係tea buffet來說算平 但食物質素真係唔得