2024-06-10
關西壽喜燒就係味蕾盛宴🤤bookmark咗好耐期待已久嘅關西壽喜燒今日終於食到啦😍==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌我哋叫咗Lunch set 和牛壽喜燒"絢"🍀前菜 日本椰菜同埋煎小魚嘅凍食👍🏻酸酸地嘅清新前菜先打開你嘅味蕾💕🐣和風茶碗蒸蛋 旦香滿滿 質地滑溜❤️🐄和牛壽喜燒 兩款A5和牛 分別係「大分和牛」&「北海道褐毛和牛」專人烹調 淨係睇佢點樣整呢個體驗都好特別👏🏻一直落口令人驚艷 肉質鮮嫩多汁 配上特製醬汁 簡直係絕配 呢個世界上點解有咁好食嘅嘢㗎🥹仲有新鮮蔬菜搭配 減低咗油膩感👍🍚北海道白米飯配味噌湯及漬物 呢一個每一道菜都好好講究 就連白米飯不出嚟嘅形狀都係一致👍🏻反映日本人一絲不苟嘅精神🤗🍦日本雪糕 雲呢拿雪糕配紅豆食落去為今餐畫上完美嘅句號==============================呢間餐廳俾到你回味無窮既體驗 食過一次就會上癮 絕對唔可以錯過🥩🍤🥢
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌
我哋叫咗Lunch set 和牛壽喜燒"絢"
🐣和風茶碗蒸蛋 旦香滿滿 質地滑溜❤️
🍦日本雪糕 雲呢拿雪糕配紅豆食落去為今餐畫上完美嘅句號