❤️大南街除咗文青小店仲可以食咩?見到社交平台有人介紹呢間啲嘢食唔錯😆兩個女仔食$2xx左右,好欣賞佢哋呢個市道仲堅持用啲靚肉,好juicy,加埋自家製醬汁一流嚟到一定要食個烤加拿大豬架;紐西蘭鑽石蜆都係用自家製醬汁調配,食落有海嘅鮮味,超濃味醬汁估唔到同烤意大利包咁夾~老闆仲推介我哋點士多啤梨smoothie同jo mug ale mocktail,果然好高質,smoothie 口感超正,mocktail就好有夏日氣氛~傾多兩句先知原來佢哋轉緊menu,要食就快去啦🫢 5月尾開始有埋串燒同宵夜時段(去到凌晨2點添),仲有6款生啤咁多呀啱哂夜貓~📍Owl’s stage (太子C1出口行5分鐘就到)#太子美食#太子西餐#太子cafe #香港cafe
❤️大南街除咗文青小店仲可以食咩?

📍Owl’s stage
(太子C1出口行5分鐘就到)

#太子美食#太子西餐#太子cafe #香港cafe