2022-04-21 228 瀏覽
本身係江大叔嘅超級fans,所以期待咗佢開張好耐,四月終於開了!叫咗個廣島蠔赤身地獄湯拉麵,見佢係期間限定,本身唔算好食得辣,但為咗試佢原汁原味所以冇揀到唔辣。結果我覺得好辣,辣到食唔到蠔味,去到後期成條脷淨係得啲刺痛感🥲可能我真係唔太食得辣..好彩佢枱面有水可以任斟佢有三隻蠔,蠔味都濃,好食的。另外仲有一塊雞肉,食得出係慢煮雞胸肉,好嫩滑。但始終湯底對我嚟講太辣,所以咪算好enjoy…另一碗叫左灸燒西班牙黑豚肉雞白湯拉麵,另外加$25要咗一份雞肉,有三塊雞胸,都大塊,$25好抵!快黑豚肉都滋味,燒得好香,湯底濃郁得來唔會太咸,飲都冇問題。糖心蛋做得好好,流心程度剛剛好。最後最好食既係日本櫻花蝦揚豆腐,上菜嘅時候佢有同我哋講要連埋個汁食。個汁鹹鹹地,一隻羹 畢起啲汁同埋舊豆腐一啖咬落去好好食!一份有4件,好食好食!環境唔算好寬躺,因為疫情期間一張枱間開兩邊,不過都唔算好大問題。店內環境當然裝修同埋佈置得好靚,可能仲係試業期間,佢哋送咗兩個大叔口罩俾我哋,消費滿$150仲可以抽一個襟章,我哋抽咗兩個一樣嘅🤣🤣一間普通拉麵店嚟講,質素都算唔錯,可以一試。如果你仲係大叔fans嘅話,就一定要

廣島蠔赤身地獄湯拉麵

灸燒西班牙黑豚肉雞白湯拉麵

日式櫻花蝦揚豆腐

一間普通拉麵店嚟講,質素都算唔錯,可以一試。如果你仲係大叔fans嘅話,就一定要嚟食啦!
日式櫻花蝦揚豆腐