2024-02-07 248 瀏覽
男朋友收工之後就一齊嚟咗食拉麵,估唔到呢間拉麵店都人氣幾高,差唔多全場滿哂人!OMG,真係大受歡迎啊❤️黑鬼叉燒拉麵❤️我覺得拉麵一定要配叉燒,所以就揀咗呢款黑鬼叉燒拉麵,湯底方面好濃郁,叉燒厚薄度適中,肥瘦剛剛好。味噌雞扒拉麵❤️除咗叉燒,我覺得雞扒配拉麵都唔錯,雞扒相當之滑,啖啖肉配上煙煙韌韌嘅拉麵,好正!黑糖珍珠奶茶❤️芋香芋泥❤️黑糖珍珠奶茶🥤味道濃郁,珍珠Q彈,每啖都係一種享受😋。黑糖香味與奶茶完美結合,入口甘香滑順,帶點焦糖味,令人回味無窮🤤。試過既人都會愛上佢嗰種深厚既甜味同珍珠嗰種獨特既口感。而芋香芋泥🍠就係另一款美味,佢嘅味道細膩,芋頭香氣濃郁,同時加上綿密既芋泥,口感豐富,食落令人有種幸福感🥰。每次品嚐,都像係品味一段純粹既甜蜜時光,足以令人忘卻煩憂😌。呢兩款飲品不單止喺味道上相得益彰,喺視覺上都同樣吸引👀,一杯珍珠奶茶既暖色調同一杯芋泥既柔和紫色,疊加在一起就像是一幅唯美既畫,引人入勝❤️。總之,無論你係黑糖珍珠奶茶既擁護者,定係芋香芋泥既粉絲,這兩款飲品都能夠滿足到你既味蕾,帶給你無限既味覺享受🎉。
黑鬼叉燒拉麵❤️
味噌雞扒拉麵❤️