餐廳: 富山麵家
資訊:

2024-11-15 264 瀏覽
「富山麵家」聯乘適逢40週年嘅大口仔👦🏻每個角落都係打卡位📸.特製軟殼蟹烏冬沾麵配熱北海道花咲蟹濃湯🥢烏冬沾麵利用魚片,呈現出大口仔樣貌🍥好得意😍配上原隻酥脆軟殼蟹🦀大口仔星星玉子燒、竹筍、蟹柳同溏心蛋🥚湯底嘅花咲蟹味濃郁😋用作沾麵剛剛好👍🏻.特製牛奶拉麵🍜表面有大口仔魚片🐟大口仔星星玉子燒🍳叉燒🐖蟹柳、大蔥、粟米🌽拉麵彈牙😆掛上牛奶湯汁🥛味道鹹甜香濃😌帶淡淡牛奶香🤤.特製章魚燒🐙章魚燒外脆內軟😗加上紫菜、木魚、星星玉子燒同大口仔魚片🐠好滋味😬.特製宇治抹茶白桃布甸🍮布甸口感軟滑😛抹茶味甘甜適中🍵加上香甜白桃同哈蜜瓜🍈增添清新嘅感覺💦仲有大口仔嘅朱古力🍫.特製巨峰可爾必思梳打🍇表面擠上忌廉同彩針糖☁️仲有大口仔曲奇🍪.特製蜜桃可爾必思梳打🍑忌廉上面灑上彩色星星點綴🌈⭐️同樣有大口仔曲奇☺️
  • 特製牛奶拉麵
  • 特製沾麵