2024-08-13 801 瀏覽
好耐都無去大飽口腹喇,出去食番餐勁嘅當然係放題啦!呢次就同男友選擇去食質素高又唔貴嘅「牛大人台灣火鍋吃到飽」放肆一下~呢到個火鍋放題選擇真係好多,肉、海鮮、菜、丸、餃、滑、小食、飲品加埋真係想每樣試下都唔夠戰力。 湯底同樣都有好多款,要香辣、重味、養生嘅都有,不過要大吃一番嘅我當然揀「阿嬤養生濃湯鍋」啦,貪佢無咁易飽,哈哈!肉類揀最貴嘅「澳洲極上和牛set」就實無錯,呢個set仲送每人兩粒本身要加錢嘅澳洲M9和牛牛丸,真心正!海鮮方面,蝦夠蝦味,入口彈牙,沙白都大隻新鮮! 滑、丸、餃同樣掂,選擇多而且質數高! 台式小食都好豐富,啱晒邊等緊啲野熟嘅時候食! 最後,甜品除咗有涼粉外,仲有無限任食Dreyer's雪糕,真係好完美! 雖然跟餐已經有飲品,但係食大大啖靚牛無啤酒又點得呢?呢款蜜桃味白啤入口香甜,解膩又清爽,食住邊爐飲勁舒服,絕對令呢餐加哂分!

海鮮方面,蝦夠蝦味,入口彈牙,沙白都大隻新鮮!

滑、丸、餃同樣掂,選擇多而且質數高!

台式小食都好豐富,啱晒邊等緊啲野熟嘅時候食!