2010-11-26 14 瀏覽
又到左Happy Firday 既時間又係比自己放鬆一下一收工 即刻拉大隊去公司附近間日本店大吉食飯,貪佢夠曬近,一食完可以即走今日一去 就先黎叫左碟芝麻雞翼芝麻雞翼賣相非常好,係就油左少少但好香口,啖啖肉,骨好細而且仲要冇雪味 非常值得推介焗廣島生蠔個樣可能未必吸引但必叫品, 芝士夠,非常有口感,舊蠔唔老,唔似急凍蠔壽司就不過不失,算ok既, 當然冇出面板x果d咁好,但用料都算新鮮呢個青酒螺........呢個真係好正,叫左3round黎, 仲想叫第4round果陣竟然冇曬!!!!!!!!最後呢碟三文魚唔.........d三文魚新鮮, 但冇咩味, 魚油有既,口感有少少膠左d.......總之怪怪地, 唔似出面食開既三文魚。都唔知點形容。整體黎講熟食ok, 生凍既就一般。唔知係今次d野係咁定變成咁上次去食都仲好好地,今次怪怪地。同埋提提大家 openrice有coupon不過只可以用係星期一至星期四我地今日去食先知張野星期五冇得用,激死不過好彩個經理都好好人見我地成班咁黎食比我地用
又到左Happy Firday 既時間
又係比自己放鬆一下
今日一去 就先黎叫左碟芝麻雞翼

壽司

最後呢碟三文魚

整體黎講熟食ok, 生凍既就一般。
唔知係今次d野係咁定變成咁
上次去食都仲好好地,今次怪怪地。
我地今日去食先知張野星期五冇得用,激死
不過好彩個經理都好好人見我地成班咁黎食比我地用
壽司