2022-09-16
今日係大哥生日,所以請大哥食餐好既。第一次寫食評,因為對於餐廳真係幾滿意餐廳位置係佐敦,夜晚附近任泊,對車友揸車好方便前一日卜位時店長已經透過WhatsApp比menu我地落定野食,去到慳返好多落單時間,淨係諗野飲店長仲會按你人數推介相應既份量同組合比你揀,亦唔會過分hard sell。最後餐廳仲幫大哥準備左驚喜唱生日歌,唔止大哥,我都好驚喜😂至於食物質素黎講,個清酒煮蜆份量唔少,每隻都好新鮮同煮得好入味,推介個醬油帶子用刺身級,店員溫提要盡快食,好新鮮用左重蒜同辣椒煮,但都蓋唔住帶子鮮味,對於一般人會偏辣,但鐘意食辣既朋友會鐘意牛扒有驚喜,好重牛味而且好大塊。熟度叫五成唔會overcook至於brownies就稍為少少dry,同店長反映店長好願意接受客人反映既意見店長同店員態度都好好,唔明點解咁多負皮支持良心小店💛
第一次寫食評,因為對於餐廳真係幾滿意
餐廳位置係佐敦,夜晚附近任泊,對車友揸車好方便
店長同店員態度都好好,唔明點解咁多負皮支持良心小店💛