2024-10-28 444 瀏覽
依間Cafe環境闊落 有兩層 老闆都會向你介紹當日嘅特別推介☺️我哋一行兩人 分別點左紅酒🐮牛面肉色法包 香煎🐟三文魚配蘑菇菠菜 當日特別推介嘅手作芝麻蛋糕🍰 先講第一道餸 牛面肉真係好好食😋 煮得好琳 又保持到牛肉嘅鮮味 法包可以點紅酒汁食 成道餸已經有啲飽 🐟三文魚外皮煎到香脆 充滿魚油香味 三文魚肉簡單好食💯 配菜同醬汁都十分出色 最後黑芝麻蛋糕香濃 芝麻熊一定唔可以錯過最後兩杯飲品唔記得咗名 但一杯係自家製嘅蜜糖檸檬梳打 唔會太遲甜 清新有汽 好飲 另一杯就係Dirty 朱古力咖啡特別鍾意依間Cafe嘅空間感 2樓在闊啲 好適合同朋友長時間傾偈聚餐 唯一可惜係收八點