今日喺大圍食飯想食烤魚,入到舖頭叫咗一個烤魚🐟一啲配料,同埋食烤魚必食嘅甜品紅糖糍粑💕💕🌟椒麻烤魚 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻佢好多款烤魚嘅味道可以選擇,最後我哋揀咗鎮店之寶😆烤魚嚟講我都係鍾意食椒椒麻麻酸酸辣辣,我哋揀咗小辣,所以上到嚟唔算太辣,配料有娃娃菜、金菇、蓮藕、芽菜,我哋自己就加咗萵筍同埋芋絲,由於個湯底都幾惹味👍🏻媽咪就揀咗碗白飯嚟送魚😆我就叫咗個花生醬撈麵😆條魚都幾大條,都幾多肉兩個人食再加埋啲配菜同埋一個飯一個面都好夠飽,不過因為始終係啲嘢味嘅食物,所以都要叫兩杯嘢飲嚟送一送飯。🌟蒜蓉生蠔👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻叫烤魚會送生蠔喺呢排嘅推廣,都有成六隻咁多,都幾抵食,仲要好香嘅蒜蓉味,生蠔味道都幾鮮甜👍🏻呢個好食🤤🌟紅糖糍粑 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻唔知點解每次食烤魚,都會叫紅糖糍粑呢個甜品作結😆解一解啱啱嘅辣味,紅糖糍粑炸得啱啱好,外脆內軟,又唔會太甜好有紅糖味💕💕💕嘢飲我哋叫咗一個楊枝甘露,同一個山楂士多啤梨嘅飲品,由於佢個杯係透明嘅,所以影唔到入邊嘅飲品我哋就冇影到啦,但係份量都幾大杯可以掃晒成餐飯,味道都OK 👍🏻

🌟椒麻烤魚 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

🌟紅糖糍粑 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻