2022-12-09 26 瀏覽
同朋友見面大家多數都約係cafe 見,我都係,但今次朋友約我係間隱世甜品cafe到見。雖然我叫佢隱世cafe但地點一啲都唔難去,只係係大圍站直出嘅一條內街裏面🤣🤣去到鋪頭,店員同我嘅講Free sitting,出嚟落單後就會送餐,朋友話坐樓下果層放便啲,但最後我都八卦有上去望吓,上面空間感仲好,仲有兩部咖啡機做display,下之再嚟一定要上樓上坐。講返嘢食先🤪🤪🤪比利時雙重朱古力窩夫🧇 (+麻糬) $68 朱古力窩夫香味十足,唔會得個甜字,仲有蛋香,麻糬加落窩夫真係好夾,完美演繹咗咩叫外脆內軟。每份窩夫都會跟返相應嘅水果同埋雪糕。性價比相當高。👍🏻士多啤梨乳酪藍莓夾心窩夫 $68原味窩夫配上雜莓麻糬,食落有啖啖莓香,再配埋佢個藍莓芝士餅雪糕,真係一流🤤Lemonade $40食完咁多甜嘢,飲返杯酸嘢Balance吓😌有氣得嚟仲夠酸,完美嘅一餐。

講返嘢食先🤪🤪🤪

比利時雙重朱古力窩夫🧇 (+麻糬) $68

士多啤梨乳酪藍莓夾心窩夫 $68

Lemonade $40
食完咁多甜嘢,飲返杯酸嘢Balance吓😌
有氣得嚟仲夠酸,完美嘅一餐。