雖然都係大圍內 但其實與火車站有一定距離由開業到而家已先後幾次在呢間小店食過朋友自食過佢地的Bagel後 一試難忘所以每次再訪都係為了Bagel 而來 Berries Bagel w/ berries cream cheese $23Chocolate bagel w/ cinnamon cream cheese $23 我地的主菜 Bagel 焗返熱再上 外表脆脆的cream cheese 一D都唔少 可以塗到兩片都滿滿的個人唔算食得好甜 覺得Berries Bagel 好食點因為Cinnamon cream cheese 比berries cream cheese 甜 Gnocchi $92黎過咁多次都係第一次食呢個 馬鈴薯團口感煙韌用卡邦尼的煮法 一定會好食 Ice fire Apple Pie $68次次都因為太飽而無食甜品 今次終於都有機會Apple Pie配雪糕已經好夠 感覺個棉花糖好似多左 Cheese Latte $45每次黎飲都會叫呢杯cheese latte 咁濟面頭芝士咸香再配咖啡 別有一翻風味 前後食過幾次 食物味道及質素都保持到水準價錢在可接受的範圍內 而且閒

雖然都係大圍內 但其實與火車站有一定距離

Gnocchi
Icefire  apple  pie
Cheese  latte
  • 馬鈴薯糰
  • Berries  Bagel  w/  berries  cream  cheese